تەسریحەكانی قژ دەبێ بەپێ خواست و گونجاندنی شێوەی ئەو خانمە بێ، كە داوای دەكات بۆ دانانی ئەو جۆرە تەسریحەیە، هەنگاوەكانی تەسریحە كردن پێویستی بە كاری تایبەت و رازاوە دەبێ، بەڵام هەردەم دەكرێ تەسریحەكانی قژ مایەی جوانی و دیمەنێكی رازاوە بن لە مۆدەكانی قژەوە، بە تایبەت لە رۆژی ئاهەنگی هاوسەری یان بۆنە تایبەتەكان كە خانمان دەشێوێن لەوەی چ جۆرە مۆدەیەك هەڵبژێرن بۆ ئەوەی ستایلێكی گونجاو بێ بۆ تەسریحەی قژیانەوە.
چەندین نموونەی ئامادەكراوی قژ هەیە، دەكرێ سوود لەو مۆدانە وەربگرین و ئەمەش دەبێتە رێگەیەكی تایبەت و ناسك لە هەڵبژاردنی تەسریحەی قژ، بەڵام شایستەترین ئەو تەسریحانە بریتین لە تەسریحەی بەستراو، كە قژ دەبەسترێ و ئیتر كاری رازاندنەوەی بۆ دەكرێ لە بەشی پێشەوە، بەڵام جوانتر دەبێ كاتێك لە دواوە دەبەسترێ و دیمەنی پێشەوەی جیاواز و پێچەوانەی بەشی دواوە دەبێ، ئەمەش بە مەبەستی دانانی دوو جۆرە ستایل لە قژی خانمێكدا، وەك رێگەیەك بۆ زیاتر گەڵالەكردنی مۆدەیەكی رازاوەی تەسریحەی قژ.
s\golan
چەندین نموونەی ئامادەكراوی قژ هەیە، دەكرێ سوود لەو مۆدانە وەربگرین و ئەمەش دەبێتە رێگەیەكی تایبەت و ناسك لە هەڵبژاردنی تەسریحەی قژ، بەڵام شایستەترین ئەو تەسریحانە بریتین لە تەسریحەی بەستراو، كە قژ دەبەسترێ و ئیتر كاری رازاندنەوەی بۆ دەكرێ لە بەشی پێشەوە، بەڵام جوانتر دەبێ كاتێك لە دواوە دەبەسترێ و دیمەنی پێشەوەی جیاواز و پێچەوانەی بەشی دواوە دەبێ، ئەمەش بە مەبەستی دانانی دوو جۆرە ستایل لە قژی خانمێكدا، وەك رێگەیەك بۆ زیاتر گەڵالەكردنی مۆدەیەكی رازاوەی تەسریحەی قژ.
s\golan
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات