ئهو چهند زانیارییه بزانه دهربارهی فهیس بووك
ماڵپهری فهیسبووك لهلایهن كۆمهڵه كهسێكهوه دروستكراوه ، بهڵام دروستكهری سهرهكی كه تا ئێستاش بهڕیوهبهریهتی بریتیه مارك زوكەربێرگ.
* ڕۆژی دروستكردنی : 2ی شوباتی 2004
...* بنكهی سهرهكی: كالیفۆرنیا - ویلایهته یهكرتوهكانی ئهمریكا
* ژمارهی كارمهندهكان: زیاتر له 1750 كارمهند
* ڕیزبهندی لهنێو ماڵپهرهكانی جیهاندا : 2ههمین ماڵپهر
* ژمارهی بهشداربووان: زیاتر له 610 ملیۆن بهشداربوو
* قازانجی دارایی له 2010دا: 2 ملیار دۆلار
*حكومهتى بهریتانیا ماڵپهرى facebook بهكارهێنا بۆ ههڵبژاردنهكانی ساڵێ 2010.
*به ریژهى 20% تهلاق له ویلایه ته یهكگرتوهكانى ئهمریكا بههۆى مالپهرى فهیسبووكهوهیه.
*فهیسبووك زیاتر له 580 ملیار سهردانى ههیه له مانگێكدا
* لهبهرواری 16-10-2010 گهوره كۆمپانیاكانى Facebook و Microsoft رِێكهوتنێیان مۆر كرد بۆ ئهوهى له سێرچى Bing كه هى مایكرۆسۆفته ئهو شتانه پیشانبدات كهلهناو تۆرى كۆمهلایهتى فهیسبووكدا ههیه
*ماڵپهرى فهیسبووك ساڵێ 2010یهكهم نووسینگهى له كیشوهرى ئاسیا كردهوه ئهویش له هندستان
گۆڤارى تایمى ئهمریكى خاوهنى (فهیسبووك) ى وهك كهسایهتى ساڵى 2010 دهستنیشان كردووه.
له ئێستادا ڕێگه به ههموو كهسێك دهدرێت كه سوود له ههموو خزمهتگوزاریهكانی تۆڕی كۆمهڵایتی گۆگڵ پڵهس وهربگرێت بهمهرجێك ئهكاونتی ههبیێت له گۆگڵ(به واتایهكی تر ئیمهیڵی جیمهیڵی ههبێت)، مارك زوكەربێرگەری خاوەنی تۆڕی كۆمهڵایهتی فهیسبووك بوه ئهندام له تۆڕه كۆمهڵایهتیهكهی گۆگڵ و له پهیامێكیشدا پیرۆزبایی لێكردن بۆ ئهم ههنگاوه.
وهرگیراوه له سایتی کوردیو
ماڵپهری فهیسبووك لهلایهن كۆمهڵه كهسێكهوه دروستكراوه ، بهڵام دروستكهری سهرهكی كه تا ئێستاش بهڕیوهبهریهتی بریتیه مارك زوكەربێرگ.
* ڕۆژی دروستكردنی : 2ی شوباتی 2004
...* بنكهی سهرهكی: كالیفۆرنیا - ویلایهته یهكرتوهكانی ئهمریكا
* ژمارهی كارمهندهكان: زیاتر له 1750 كارمهند
* ڕیزبهندی لهنێو ماڵپهرهكانی جیهاندا : 2ههمین ماڵپهر
* ژمارهی بهشداربووان: زیاتر له 610 ملیۆن بهشداربوو
* قازانجی دارایی له 2010دا: 2 ملیار دۆلار
*حكومهتى بهریتانیا ماڵپهرى facebook بهكارهێنا بۆ ههڵبژاردنهكانی ساڵێ 2010.
*به ریژهى 20% تهلاق له ویلایه ته یهكگرتوهكانى ئهمریكا بههۆى مالپهرى فهیسبووكهوهیه.
*فهیسبووك زیاتر له 580 ملیار سهردانى ههیه له مانگێكدا
* لهبهرواری 16-10-2010 گهوره كۆمپانیاكانى Facebook و Microsoft رِێكهوتنێیان مۆر كرد بۆ ئهوهى له سێرچى Bing كه هى مایكرۆسۆفته ئهو شتانه پیشانبدات كهلهناو تۆرى كۆمهلایهتى فهیسبووكدا ههیه
*ماڵپهرى فهیسبووك ساڵێ 2010یهكهم نووسینگهى له كیشوهرى ئاسیا كردهوه ئهویش له هندستان
گۆڤارى تایمى ئهمریكى خاوهنى (فهیسبووك) ى وهك كهسایهتى ساڵى 2010 دهستنیشان كردووه.
له ئێستادا ڕێگه به ههموو كهسێك دهدرێت كه سوود له ههموو خزمهتگوزاریهكانی تۆڕی كۆمهڵایتی گۆگڵ پڵهس وهربگرێت بهمهرجێك ئهكاونتی ههبیێت له گۆگڵ(به واتایهكی تر ئیمهیڵی جیمهیڵی ههبێت)، مارك زوكەربێرگەری خاوەنی تۆڕی كۆمهڵایهتی فهیسبووك بوه ئهندام له تۆڕه كۆمهڵایهتیهكهی گۆگڵ و له پهیامێكیشدا پیرۆزبایی لێكردن بۆ ئهم ههنگاوه.
وهرگیراوه له سایتی کوردیو
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات