هاورێک تهلهفۆنی کرد بۆ هاورێیهکی وتی: زۆر بەپەلە پێویستیم بە ٣٠٠ دۆلارە.
ھاوڕێکەی وتی: دوای نیو سەعات بۆت دینم.
نیو سەعات ڕۆیشت ھاوڕێکەی نەھات.
ھەرچەندە پەیوەندیشی پێوە کرد تەلەفۆنی داخرابوو.
وا ھەستی کرد کە ھاوڕێکەی نایەوێ پارەکەی بۆ بێنێت بۆیە تەلەفۆنی داخستووە.
بۆیە نامەیەکی بۆ نارد کە نوسیبووی :" موبایلەکەت لەبەر من دامەخە و ھەڵیکەوە ھەرکەسێکت دەوێت تەلەفۆنی بۆ بکە من تەلەفۆنت بۆ ناکەمەوە نە پارەشم دەوێت نە ھیچ".
دوای نیو سەعات ھاوڕێکەی تەلەفۆنی کرد وتی: لە کوێ بتبینم لەو کاتەدا نامەیەکی بۆ ھات وتی یەک دەقە نامەیەکم بۆ ھات بزانم کێیە کە سەیری کرد نامەی ھاوڕێکەی بوو کە بۆی نووسی بوو.
کە خوێندیەوە وتی: خوا لێت ببورێت من موبایلەکەم بۆ ئەوە دانەخست بۆ ئەوەی لێت ڕابکەم، بەڵکو بۆ ئەوە دامخست چونکە موبایلەکەم فرۆشت ٣٠٠ دۆلارم بۆ تۆ داناو بە باقیەکەشی ئەو موبایلە کاتیەم کڕی بۆ ئەوەی پەیوەندیت پێوە بکەم ...
ھاوڕێکەی وتی: دوای نیو سەعات بۆت دینم.
نیو سەعات ڕۆیشت ھاوڕێکەی نەھات.
ھەرچەندە پەیوەندیشی پێوە کرد تەلەفۆنی داخرابوو.
وا ھەستی کرد کە ھاوڕێکەی نایەوێ پارەکەی بۆ بێنێت بۆیە تەلەفۆنی داخستووە.
بۆیە نامەیەکی بۆ نارد کە نوسیبووی :" موبایلەکەت لەبەر من دامەخە و ھەڵیکەوە ھەرکەسێکت دەوێت تەلەفۆنی بۆ بکە من تەلەفۆنت بۆ ناکەمەوە نە پارەشم دەوێت نە ھیچ".
دوای نیو سەعات ھاوڕێکەی تەلەفۆنی کرد وتی: لە کوێ بتبینم لەو کاتەدا نامەیەکی بۆ ھات وتی یەک دەقە نامەیەکم بۆ ھات بزانم کێیە کە سەیری کرد نامەی ھاوڕێکەی بوو کە بۆی نووسی بوو.
کە خوێندیەوە وتی: خوا لێت ببورێت من موبایلەکەم بۆ ئەوە دانەخست بۆ ئەوەی لێت ڕابکەم، بەڵکو بۆ ئەوە دامخست چونکە موبایلەکەم فرۆشت ٣٠٠ دۆلارم بۆ تۆ داناو بە باقیەکەشی ئەو موبایلە کاتیەم کڕی بۆ ئەوەی پەیوەندیت پێوە بکەم ...
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات