له سالی 1969 یهکهمین مروف که گهیشته سهر مانگ ئهو کات زانایهکان بیریان دهکهردهوه که بو ماوهی چهند سالهکیتر مروف دهتوانیت له سهرمانگ بژیت. به بوونی ئهوهی که ئهمهش بکریت تاکو ئهو کات مروف بتوانیت له سهر مانگ ژیان به سهر ببات ریگهیهکی دریژمان له پیشدایه. پیش ههموو شتیک ژیان له سهر مانگ خوش نیه. ههوا و ئاوی لی نیه. گیانهوهر و رووهک ناتوانن تیدا بژین و بروین. کاتی که روژ بیت سهربانی مانگ له ئاوی کولاو گهرمتره. له شهویشدا 100 پلهی ژیر سفره واته زیاتر له خالی سهول بهندان. خرابتریان ئهوهیه یهک شهو روژی سهرمانگ بهرانبهره لهگهل پانزده شهو روژی سهر زهوی. ئهگهر مروف له ئهنجامدا بتوانیت له سهر مانگ بژیت دهبیت جلوبهرگی تایبهت بپوشیت تاکو خوی له بهرامبرر گهرما و سهرمای بههیز بپاریزیت ف دهبیت خانوویهکان به تهواوی دابپوشرین یهک کونی تیدا نهبیت دهبیت ههواش له سهر زهوی ئیمه بگوازرینهوه بو سهر مانگ. باشترین ریگا ئهوهیه که له جیاتی بهجی هیشتنی زهوی ههول بدهین زیاتر ههساری خومان بپاریزین نهک سهفهر بو شوینهکیتر بکهین
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
المواضيع الأخيرة
بحـث
نوفمبر 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ازرار التصفُّح
سايته كان
سايته كان
www.lawanikirkuk.com
مالبه رى لاوانى كه ركوك
www.lawanikurdistan.com
مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان
المواضيع الأكثر نشاطاً
المواضيع الأكثر شعبية
مروف دهتوانیت له سهر مانگ بژیت؟
داروان- بهڕێوهبهری يانه ى كورد تيشك
- مساهمة رقم 1
مروف دهتوانیت له سهر مانگ بژیت؟
له سالی 1969 یهکهمین مروف که گهیشته سهر مانگ ئهو کات زانایهکان بیریان دهکهردهوه که بو ماوهی چهند سالهکیتر مروف دهتوانیت له سهرمانگ بژیت. به بوونی ئهوهی که ئهمهش بکریت تاکو ئهو کات مروف بتوانیت له سهر مانگ ژیان به سهر ببات ریگهیهکی دریژمان له پیشدایه. پیش ههموو شتیک ژیان له سهر مانگ خوش نیه. ههوا و ئاوی لی نیه. گیانهوهر و رووهک ناتوانن تیدا بژین و بروین. کاتی که روژ بیت سهربانی مانگ له ئاوی کولاو گهرمتره. له شهویشدا 100 پلهی ژیر سفره واته زیاتر له خالی سهول بهندان. خرابتریان ئهوهیه یهک شهو روژی سهرمانگ بهرانبهره لهگهل پانزده شهو روژی سهر زهوی. ئهگهر مروف له ئهنجامدا بتوانیت له سهر مانگ بژیت دهبیت جلوبهرگی تایبهت بپوشیت تاکو خوی له بهرامبرر گهرما و سهرمای بههیز بپاریزیت ف دهبیت خانوویهکان به تهواوی دابپوشرین یهک کونی تیدا نهبیت دهبیت ههواش له سهر زهوی ئیمه بگوازرینهوه بو سهر مانگ. باشترین ریگا ئهوهیه که له جیاتی بهجی هیشتنی زهوی ههول بدهین زیاتر ههساری خومان بپاریزین نهک سهفهر بو شوینهکیتر بکهین
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات