دهرپهراوهکانی زور ورد و روکاوهکانی سهره ئهنگوستی ئیوه که پیدهگوتریت شوین پهنجه ( مورکردن ) ههر ئهنگوستیک شوینهکانی زور وردی تایبهت به خویان ههیه ئهم شوین پهنجانه هیچ کاتیک ناگورین ئهگهر پیستی سهرهوهشیان گیرودهی جوره ئازاریکی جهستهیی ببیت دوای چاک بوونهوهی ههمان شوین پهنجهی جارانی دهبیتهوه . هیچ پهنجه موریک وه...ک یهک نیه . زیاتر له دوو ههزار سال پیش چینیهکان له گرنگی شوین پهنجهکان ئاگادار بوون . له چینی کون ئیمپراتور له پهنجهموری گهورهی خوی بو واژووکردنی بهلگهنامهکانی گرنگ سوودی وهردهگرت . له سهدهی 19 بو یهکهمین جار پهنجهموریان له ئهوروپا بو ناسینی زیندانیهکان به فهرمی بهکاریان هینا ، ئهمروش بو ناسینی ههموو کهسیک له سهرتاسهری جیهان سوودی لی وهردهگیریت
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
المواضيع الأخيرة
بحـث
نوفمبر 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ازرار التصفُّح
سايته كان
سايته كان
www.lawanikirkuk.com
مالبه رى لاوانى كه ركوك
www.lawanikurdistan.com
مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان
المواضيع الأكثر نشاطاً
المواضيع الأكثر شعبية
بو شوین پهنجهکانی مروﭭهکان لهگهل یهکتر جیاوازن ؟
داروان- بهڕێوهبهری يانه ى كورد تيشك
دهرپهراوهکانی زور ورد و روکاوهکانی سهره ئهنگوستی ئیوه که پیدهگوتریت شوین پهنجه ( مورکردن ) ههر ئهنگوستیک شوینهکانی زور وردی تایبهت به خویان ههیه ئهم شوین پهنجانه هیچ کاتیک ناگورین ئهگهر پیستی سهرهوهشیان گیرودهی جوره ئازاریکی جهستهیی ببیت دوای چاک بوونهوهی ههمان شوین پهنجهی جارانی دهبیتهوه . هیچ پهنجه موریک وه...ک یهک نیه . زیاتر له دوو ههزار سال پیش چینیهکان له گرنگی شوین پهنجهکان ئاگادار بوون . له چینی کون ئیمپراتور له پهنجهموری گهورهی خوی بو واژووکردنی بهلگهنامهکانی گرنگ سوودی وهردهگرت . له سهدهی 19 بو یهکهمین جار پهنجهموریان له ئهوروپا بو ناسینی زیندانیهکان به فهرمی بهکاریان هینا ، ئهمروش بو ناسینی ههموو کهسیک له سهرتاسهری جیهان سوودی لی وهردهگیریت
» فهرموودهکانی پێغهمبهر ( د.خ ) » پیغهمبهر(د.خ) دانیشت لهگهڵ هاوهڵهکانی پرسیاری لێ کردن...
» دلــــــــــــــــــــــــــداره نــــــــــــــــــــاودارهکانی مـــــــــــــــــێژوو
» ئالگهکانی ئارهق له چ شوینهکی جهستهدان؟
» بو بهری پی یهکانی هندیک کهس ساف و راسته ؟
» زهرفی نایلۆن و زیانهکانی
» دلــــــــــــــــــــــــــداره نــــــــــــــــــــاودارهکانی مـــــــــــــــــێژوو
» ئالگهکانی ئارهق له چ شوینهکی جهستهدان؟
» بو بهری پی یهکانی هندیک کهس ساف و راسته ؟
» زهرفی نایلۆن و زیانهکانی
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات