مهکسیك بووه پاڵهوانی جامی زێڕین
دوای بردنهوهی له ههڵبژاردهی ویلایهته یهکگرتووهکانی ئهمریکا به ئهنجامی (4 - 2) گۆڵ له یاری کۆتایی جامی زێڕین، ههڵبژاردهی مهکسیك توانی بۆ جاری پێنجهم ئهم نازناوه بهدهست بێنێت. یاریزانانی ههڵبژاردهی مهکسیك
سهرهتا، ههڵبژاردهی ئهمریکا توانی به دوو گۆڵی (مایکل برادلی)و (لاندۆن دۆنۆڤان) پێشبکهوێت، بهڵام دواتر، مهکسیکییهکان توانییان (4) گۆڵ لهرێگهی یاریزانان (پابلۆ پارێرا 2 گۆڵ)، (ئهندرێس خواردادۆ)و (جیۆڤانی دۆس سانتۆس) تۆمار بکهن و یارییهکه له بهرژهوهندی خۆیان بهکۆتا بێنن.
یاریزانی ههڵبژاردهی مهکسیك (خافیێر هێرنانێز) توانی به تۆمارکردنی (7) گۆڵ نازناوی گۆڵکاری ئهم پاڵهوانێتییه بهدهست بێنێت.
جێگای ئاماژهیه، ئهم پاڵهوانێتییه تایبهته به ههڵبژاردهکانی کیشوهری ئهمریکای باکوورو ناوهڕاست و ههر (2) یاخود (3) ساڵ جارێك ئهنجام دهدرێت.
دوای بردنهوهی له ههڵبژاردهی ویلایهته یهکگرتووهکانی ئهمریکا به ئهنجامی (4 - 2) گۆڵ له یاری کۆتایی جامی زێڕین، ههڵبژاردهی مهکسیك توانی بۆ جاری پێنجهم ئهم نازناوه بهدهست بێنێت. یاریزانانی ههڵبژاردهی مهکسیك
سهرهتا، ههڵبژاردهی ئهمریکا توانی به دوو گۆڵی (مایکل برادلی)و (لاندۆن دۆنۆڤان) پێشبکهوێت، بهڵام دواتر، مهکسیکییهکان توانییان (4) گۆڵ لهرێگهی یاریزانان (پابلۆ پارێرا 2 گۆڵ)، (ئهندرێس خواردادۆ)و (جیۆڤانی دۆس سانتۆس) تۆمار بکهن و یارییهکه له بهرژهوهندی خۆیان بهکۆتا بێنن.
یاریزانی ههڵبژاردهی مهکسیك (خافیێر هێرنانێز) توانی به تۆمارکردنی (7) گۆڵ نازناوی گۆڵکاری ئهم پاڵهوانێتییه بهدهست بێنێت.
جێگای ئاماژهیه، ئهم پاڵهوانێتییه تایبهته به ههڵبژاردهکانی کیشوهری ئهمریکای باکوورو ناوهڕاست و ههر (2) یاخود (3) ساڵ جارێك ئهنجام دهدرێت.
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات