لیۆنێل میسی ، یاریزانی یانەی بەرشلۆنە و ھەلبژاردەی ئەرژەنتین بە تۆمارکردنی ھاتریکەکەی لە یاریگای ریازۆر ، بەردەوامە لەسەر شکاندنی ژمارە پێوانەییەکان لەگەل بلوگرانا و تانگۆ.
بەھاتریکەکەی دوێنێ شەوی ، میسی ژمارەی ھاتریکەکانی لەسالی ٢٠١٢ گەیاندە نۆ ھاتریک کە حەوتیان لەگەل یانەکەیەتی و دووانەکەی تریشی لەگەل سەماکەرانی تانگۆیە.
ھاتریکەکەی بەرامبەر لاکەڕۆنیا میسی کردە یەکەمین یاریزانی یانەی بەرشلۆنە کە توانیبێتی ١٥ ھاتریک لە خولی یانەکانی ئیسپانیا تۆماربکات.
میسی بەتێپەڕبوونی ھەشت جەولەی خولی یانەکانی ئیسپانیا گۆلکاری لالیگایە بە تۆمارکردنی ١١ گۆل.
yariga
بەھاتریکەکەی دوێنێ شەوی ، میسی ژمارەی ھاتریکەکانی لەسالی ٢٠١٢ گەیاندە نۆ ھاتریک کە حەوتیان لەگەل یانەکەیەتی و دووانەکەی تریشی لەگەل سەماکەرانی تانگۆیە.
ھاتریکەکەی بەرامبەر لاکەڕۆنیا میسی کردە یەکەمین یاریزانی یانەی بەرشلۆنە کە توانیبێتی ١٥ ھاتریک لە خولی یانەکانی ئیسپانیا تۆماربکات.
میسی بەتێپەڕبوونی ھەشت جەولەی خولی یانەکانی ئیسپانیا گۆلکاری لالیگایە بە تۆمارکردنی ١١ گۆل.
yariga
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات