ده تةوێت ورگت نه بێت ؟
ئهگهر تائێستا باسكردن لهو ههموو سوودانهی شهربهتی ههنار بۆ تهندروستیت هاندهرێك نهبووه بۆ خواردنی ههنار، ئهوا پسپۆڕانی بواری دابهزاندنی كێش گهیشتوونهته ئهو ئهنجامهی كه ههنار دهتوانێت گهشهكردنی ئهو چینه چهورییانه بوهستێنێت كهلهگهڵ چوونه تهمهندا لهسكدا كۆدهبنهوهو دهبنههۆی زیادكردنی قهبارهی ورگو سهرئهنجامیش دیمهنێكی ناشیرین دهبهخشنه جهستهو لهشو لارت.
لهنوێترین تێستكردنیشدا لهسهر ژمارهیهك هاوڵاتی دهركهوتووه كه دوای تهنها یهك مانگ لهخواردنهوهی شهربهتی ههنار بهشێوهیهكی رۆژانه ئهو چینه چهورییانه كهمترین
ئهگهر تائێستا باسكردن لهو ههموو سوودانهی شهربهتی ههنار بۆ تهندروستیت هاندهرێك نهبووه بۆ خواردنی ههنار، ئهوا پسپۆڕانی بواری دابهزاندنی كێش گهیشتوونهته ئهو ئهنجامهی كه ههنار دهتوانێت گهشهكردنی ئهو چینه چهورییانه بوهستێنێت كهلهگهڵ چوونه تهمهندا لهسكدا كۆدهبنهوهو دهبنههۆی زیادكردنی قهبارهی ورگو سهرئهنجامیش دیمهنێكی ناشیرین دهبهخشنه جهستهو لهشو لارت.
لهنوێترین تێستكردنیشدا لهسهر ژمارهیهك هاوڵاتی دهركهوتووه كه دوای تهنها یهك مانگ لهخواردنهوهی شهربهتی ههنار بهشێوهیهكی رۆژانه ئهو چینه چهورییانه كهمترین
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات