سهخترین سهختیهکانی ژیان.....
سهخترین خهون..ئهوهیه که دهست پێدهکات و کۆتای نایهت
سهخترین ههڵوێست ئهوهیه که چارهنووسمان به دهست خۆمانهوه نهبێت،بهڵکو به دهست کهسانێکهوه بێت که بههای شتهکان نازانن
سهخترین کۆتایی..کۆتایی ئهو خۆشهویستییهیه که ناپاکی تێدهکهوێت
سهخترین ئافرهت..ئهو ئافرهتهیه که ...هه.........ردهم باسی خۆی دهکات و بێزار نابێت
سهخترین پیاو..ئهو پیاوهیه که ئهوهی له رووی دهردهکهوێت پهیوهندی به ناخیهوه نییه
سهخترین تاقیکردنهوه..ئهو کاتهیه که منداڵیکی بچووك پرسیارێکی گهورهت لێدهکات و وهڵامت پێ نییه
سهخترین بڕیار..لهبهر پێویستی سهر شۆر بکهیت
سهخترین خۆشهویستی..ئهوهیه که له کاتی خۆیدا نهیهت
سهخترین کات..ئهو کاتهیه که نیوهکهی دیکهت لێت جیا دهبێتهوه و خوازیاریت بگهرێتهوه،بهڵام مهحاڵه
سهخترین وێنه..وێنهی منداڵیکی برسی لهسهر شۆستهیهك.دایکیشی دهگری،کۆمهڵگاش بهزهیی نازانێت
سهخترین پایه..لهسهر کورسییهکی گهوره دانیشیت.که دهسانێکی شاراوه یاری پێ بکهن ئهگهریش ههوڵی رهتکردنهوهت دا،خۆت له ناو زبڵخانه بدۆزیتهوه
سهخترین شوێن..کاتێك دهگهریتهوه بۆ ئهو ماڵهی لهگهڵ خۆشهویستاندا تیا بوون،کهچی ئێستا وێرانهیه
سهخترین بۆن..بۆنی كه سيكه لێت جیا بوهتهوه و بووهته یادگاری،کهچی جار جاره له ئافرهتێکی دیکهوه بۆت بێت که نایناسیت
سهخترین خهون..ئهوهیه که دهست پێدهکات و کۆتای نایهت
سهخترین ههڵوێست ئهوهیه که چارهنووسمان به دهست خۆمانهوه نهبێت،بهڵکو به دهست کهسانێکهوه بێت که بههای شتهکان نازانن
سهخترین کۆتایی..کۆتایی ئهو خۆشهویستییهیه که ناپاکی تێدهکهوێت
سهخترین ئافرهت..ئهو ئافرهتهیه که ...هه.........ردهم باسی خۆی دهکات و بێزار نابێت
سهخترین پیاو..ئهو پیاوهیه که ئهوهی له رووی دهردهکهوێت پهیوهندی به ناخیهوه نییه
سهخترین تاقیکردنهوه..ئهو کاتهیه که منداڵیکی بچووك پرسیارێکی گهورهت لێدهکات و وهڵامت پێ نییه
سهخترین بڕیار..لهبهر پێویستی سهر شۆر بکهیت
سهخترین خۆشهویستی..ئهوهیه که له کاتی خۆیدا نهیهت
سهخترین کات..ئهو کاتهیه که نیوهکهی دیکهت لێت جیا دهبێتهوه و خوازیاریت بگهرێتهوه،بهڵام مهحاڵه
سهخترین وێنه..وێنهی منداڵیکی برسی لهسهر شۆستهیهك.دایکیشی دهگری،کۆمهڵگاش بهزهیی نازانێت
سهخترین پایه..لهسهر کورسییهکی گهوره دانیشیت.که دهسانێکی شاراوه یاری پێ بکهن ئهگهریش ههوڵی رهتکردنهوهت دا،خۆت له ناو زبڵخانه بدۆزیتهوه
سهخترین شوێن..کاتێك دهگهریتهوه بۆ ئهو ماڵهی لهگهڵ خۆشهویستاندا تیا بوون،کهچی ئێستا وێرانهیه
سهخترین بۆن..بۆنی كه سيكه لێت جیا بوهتهوه و بووهته یادگاری،کهچی جار جاره له ئافرهتێکی دیکهوه بۆت بێت که نایناسیت
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات