لهبهر بوونی پهیوهندییهكی پتهو لهنێوان دوو نهخۆشیهكهدا، ئهو منداڵانهی كه نهخۆشی شهكرهیانه، زیاتر تووشی تهنگهژهی ڕهبۆ دهبن
لێكۆڵینهوهیهكی نوێی پزیشكی دهریخستووه، ئهو منداڵانهی كه نهخۆشی شهكرهیانه، زیاتر تووشی تهنگوچهڵهمهكانی ڕبۆو ههستیاری لهكۆئهندامی ههناسهدا دهبن، بهمهش دهریانخستووه، كه پهیوهندییهكی پتهو لهنێوان نهخۆشیی شهكرهو ڕهبۆدا ههیه
لێكۆڵهرهوان دهریانخستووه، تهنگوچهڵهمهكانی ڕهبۆو شهكره دوو نهخۆشیین، بهشێوهیهكی زۆر بههێز پهیوهندییان بهقهڵهوییهوه ههیه، كه بۆته كاریگهرترین هۆكاره نێگهتیڤهكان لهسهر تهندروستی مرۆڤ لهم سهردهمهماندا، كه مرۆڤ دهكاته نێچیرێكی زۆر ئاسان بۆ زۆرینهی نهخۆشییهكان
بهپێی ههواڵێكی (ئاژانسی ههواڵی خۆرههڵاتی ناوهڕاست)، زانیارییهكان ئهوه پیشاندهدهن، كه ڕێژهی تووشبوون بهتهنگهژهكانی ڕهبۆ بهڕێژهی 16% زیاتره لهناو ئهو منداڵانهی، كه نهخۆشی شهكرهیان ههیه
--------------------------------------------------------------------------------
لێكۆڵینهوهیهكی نوێی پزیشكی دهریخستووه، ئهو منداڵانهی كه نهخۆشی شهكرهیانه، زیاتر تووشی تهنگوچهڵهمهكانی ڕبۆو ههستیاری لهكۆئهندامی ههناسهدا دهبن، بهمهش دهریانخستووه، كه پهیوهندییهكی پتهو لهنێوان نهخۆشیی شهكرهو ڕهبۆدا ههیه
لێكۆڵهرهوان دهریانخستووه، تهنگوچهڵهمهكانی ڕهبۆو شهكره دوو نهخۆشیین، بهشێوهیهكی زۆر بههێز پهیوهندییان بهقهڵهوییهوه ههیه، كه بۆته كاریگهرترین هۆكاره نێگهتیڤهكان لهسهر تهندروستی مرۆڤ لهم سهردهمهماندا، كه مرۆڤ دهكاته نێچیرێكی زۆر ئاسان بۆ زۆرینهی نهخۆشییهكان
بهپێی ههواڵێكی (ئاژانسی ههواڵی خۆرههڵاتی ناوهڕاست)، زانیارییهكان ئهوه پیشاندهدهن، كه ڕێژهی تووشبوون بهتهنگهژهكانی ڕهبۆ بهڕێژهی 16% زیاتره لهناو ئهو منداڵانهی، كه نهخۆشی شهكرهیان ههیه
--------------------------------------------------------------------------------
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات