زوربهی کارهبایی ئیمه له نهفت و گاز و خهلووز به دهست دیت. بهمانه دهلین سووتهمهنی فوسیلی زور به خیرایی بهروتهواو بوون دهرون. لیکولهوهرهکان له تویژنهوهکانیاندا مهزهندهی ئهوه دهکهن که سهرچاوهی وزهی تهواو دهبیت و مروفیش گیرودهی قهیرانی وزه دهبیت، بهو خیرایهیی که ئیمه نهفت و غاز به کار دینین زور زوو سهرچاوهکانی سووتهمهنی له نیوری یهکهمی سهدهی 21 تهواو دهبیت خهلووزیش تاکو 3000 سالیتر تهواو دهبیت و بیگومان ئهم روژانهش زور دوور نین که ئیمه بی خهلووزیش دهبین. زور له ولاتانی جیهان له هیزی ئاو بو بهرههم هینانی کارهبا سوود وهردهگرن بهلام ئهمهیان تهنیا له هندهک شوین و جیگا دهکریت که بارانی زوری لی دهباریت خاکهکی له باریش ههبیت بو بهرههم هینانی. هندیک پیشنیاری وزهی ناوکی دهکهن بهلام سوود وهرگرتن لهم لایهنهش گیر و گرفت و مهترس زوری ههیه و زور جبه دژواریش پشت راست بین، زاناکانیش بهدوای ریگهچارهیهک دهگرین که بکریت له خور سوود وهربگیریت بو وزه که ریگا که ریگا له قهیرانی وزه بگیریت له ئایندهدا
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
المواضيع الأخيرة
بحـث
نوفمبر 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ازرار التصفُّح
سايته كان
سايته كان
www.lawanikirkuk.com
مالبه رى لاوانى كه ركوك
www.lawanikurdistan.com
مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان
المواضيع الأكثر نشاطاً
المواضيع الأكثر شعبية
قهیرانی وهزه چیه؟
داروان- بهڕێوهبهری يانه ى كورد تيشك
- مساهمة رقم 1
قهیرانی وهزه چیه؟
زوربهی کارهبایی ئیمه له نهفت و گاز و خهلووز به دهست دیت. بهمانه دهلین سووتهمهنی فوسیلی زور به خیرایی بهروتهواو بوون دهرون. لیکولهوهرهکان له تویژنهوهکانیاندا مهزهندهی ئهوه دهکهن که سهرچاوهی وزهی تهواو دهبیت و مروفیش گیرودهی قهیرانی وزه دهبیت، بهو خیرایهیی که ئیمه نهفت و غاز به کار دینین زور زوو سهرچاوهکانی سووتهمهنی له نیوری یهکهمی سهدهی 21 تهواو دهبیت خهلووزیش تاکو 3000 سالیتر تهواو دهبیت و بیگومان ئهم روژانهش زور دوور نین که ئیمه بی خهلووزیش دهبین. زور له ولاتانی جیهان له هیزی ئاو بو بهرههم هینانی کارهبا سوود وهردهگرن بهلام ئهمهیان تهنیا له هندهک شوین و جیگا دهکریت که بارانی زوری لی دهباریت خاکهکی له باریش ههبیت بو بهرههم هینانی. هندیک پیشنیاری وزهی ناوکی دهکهن بهلام سوود وهرگرتن لهم لایهنهش گیر و گرفت و مهترس زوری ههیه و زور جبه دژواریش پشت راست بین، زاناکانیش بهدوای ریگهچارهیهک دهگرین که بکریت له خور سوود وهربگیریت بو وزه که ریگا که ریگا له قهیرانی وزه بگیریت له ئایندهدا
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات