ئایا دهزانیت چارای چاپلنی بلیمهتی گهورهی سینهما له چ سهردهمیک بو یهکهم جار خهلکی پیکهناند؟ دایکی چاپلن ئهکتهری بهکیک له گروپهکانی شانوی گروک بوو لهگهل چارلی بو نیشان دانی شانو به شاره جیاجیاکان دا دهگهران ، له کاتی پیشکهش کردنی شانویهکدا ، دهنگی گیرا و ئیتر نهیتوانی له نواندن بهردهوام بیت ، چارلی تهمهن 6 سالان بوو یهکهم جار خوی فریدایه ناو شانوکه ، به باشی رولی خوی بینی ، ئامادهبووان به بینینی ئهم منداله دهستیان کرد به چهپله لیدان و مهبلهغیک پارهیان بو فری دایه سهر تهختهی شانو ، چارلی له نواندن وهستا و رووی له ئامادهبوان کرد و وتی : ـــ یکهم جار پارهکان کودهکهمهوه دوایی ئاوازتان بو دهخوینم. بهم وتهیهی چارلی ههموو ئامادهبووان پیکهنین و دووباره به چهپله لیدان هانیان دا. ئهم پیکهنینه یهکهم پیکهنین لهو ملیونان پیکهنینه بوو که دوایی خهلکی جیهان به چارلیان پیشکهش کرد
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
المواضيع الأخيرة
بحـث
نوفمبر 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ازرار التصفُّح
سايته كان
سايته كان
www.lawanikirkuk.com
مالبه رى لاوانى كه ركوك
www.lawanikurdistan.com
مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان
المواضيع الأكثر نشاطاً
المواضيع الأكثر شعبية
2 مشترك
ملیونان پکهنین بو چارلی چاپلن
داروان- بهڕێوهبهری يانه ى كورد تيشك
- مساهمة رقم 1
ملیونان پکهنین بو چارلی چاپلن
ئایا دهزانیت چارای چاپلنی بلیمهتی گهورهی سینهما له چ سهردهمیک بو یهکهم جار خهلکی پیکهناند؟ دایکی چاپلن ئهکتهری بهکیک له گروپهکانی شانوی گروک بوو لهگهل چارلی بو نیشان دانی شانو به شاره جیاجیاکان دا دهگهران ، له کاتی پیشکهش کردنی شانویهکدا ، دهنگی گیرا و ئیتر نهیتوانی له نواندن بهردهوام بیت ، چارلی تهمهن 6 سالان بوو یهکهم جار خوی فریدایه ناو شانوکه ، به باشی رولی خوی بینی ، ئامادهبووان به بینینی ئهم منداله دهستیان کرد به چهپله لیدان و مهبلهغیک پارهیان بو فری دایه سهر تهختهی شانو ، چارلی له نواندن وهستا و رووی له ئامادهبوان کرد و وتی : ـــ یکهم جار پارهکان کودهکهمهوه دوایی ئاوازتان بو دهخوینم. بهم وتهیهی چارلی ههموو ئامادهبووان پیکهنین و دووباره به چهپله لیدان هانیان دا. ئهم پیکهنینه یهکهم پیکهنین لهو ملیونان پیکهنینه بوو که دوایی خهلکی جیهان به چارلیان پیشکهش کرد
danyar asuda- بهڕێوهبهری گشتی يانه ى كوردتيشك
- مساهمة رقم 2
رد: ملیونان پکهنین بو چارلی چاپلن
ده ستت خؤشبيت بابه تيكى جوانه
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات