يانه ى كورد تيشك

تؤ له زووره وه نيت به ريز هيوادارين خؤت تؤماربكه ى تاكوو به جوانى بابه ته كانى يانه ى كورد تيشك ببينيت فه رموو خؤت تؤمار بكه

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

يانه ى كورد تيشك

تؤ له زووره وه نيت به ريز هيوادارين خؤت تؤماربكه ى تاكوو به جوانى بابه ته كانى يانه ى كورد تيشك ببينيت فه رموو خؤت تؤمار بكه

يانه ى كورد تيشك

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

kurdtishk

بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Www.ramanrealy.xtgem_2
سڵاو له‌ ئه‌ندامه‌ تازه‌كانى یانه‌ى كورد تیشك / danyar asuda
www.lawanikirkuk.com مالبه رى لاوانى كه ركوك
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ I313948738_92035_5
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Www.ramanrealy.xtgem_2
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ 2702051sgrzgsxkiq_7
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Love
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ 7
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Ramanrealy_12
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ 39_2
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ 1
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ H4new.com-8cdb8d9449
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Ykurdistan-af7528fb84

المواضيع الأخيرة

» ته فسيرى قورئان به كوردى وكام دةنك خؤشت ده وى داونلؤدى بكة
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran

» په‌رده‌ی كچێنی چییه‌؟ جۆره‌ ناباوه‌كانی په‌رده‌ی كچێنی، لابردنی‌ په‌رده‌ی‌ كچێنی‌ ... سه‌ره‌تای‌ ژیانیكی‌ نوێ‌؟ ....هتد
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار

» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara

» ماڵپه‌رێك بۆ وه‌رگێران زیاتر له‌ 50 زمان
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad

» ئه م سايته تايبه ته به يارى
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal

» له‌ (چین) گۆشتی مرۆڤ هه‌یه‌ و ئه‌فرۆشرێت + 18
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda

» وينه يه كى ناخ ته زين
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda

» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالأربعاء مارس 13, 2013 7:07 am من طرف danyar asuda

»  انتى فايروسى اتورن
بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Emptyالأربعاء مارس 13, 2013 5:36 am من طرف danyar asuda

نوفمبر 2024

الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

اليومية اليومية

سايته كان

سايته كان www.lawanikirkuk.com مالبه رى لاوانى كه ركوك www.lawanikurdistan.com مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان

بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟

داروان
    داروان
    به‌ڕێوه‌به‌ری يانه ى كورد تيشك
    به‌ڕێوه‌به‌ری يانه ى كورد تيشك

بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟ Empty بو هه‌ندیک که‌س له خه‌ودا ریگا ده‌گرنه پیش خویان و ده‌رون ؟

مُساهمة من طرف داروان الثلاثاء سبتمبر 13, 2011 1:23 am

کاره‌کانی ئیمه له ناوه‌نده‌کانی جوراوجور له ناو میشک کونترول ده‌کرین ، وه‌ک ( ناوه‌ندی بینایی ) هاوکاریمان ده‌کات ببینین ، ( ناوه‌ندی هاوکیشه راگرتن ) ریگا ناده‌ت ئیمه بکه‌وینه خواره‌وه ، ( ناوه‌ندی خه‌وتن ) هوشیاری خه‌وتنی ئیمه کونترول ده‌کات . له کاتی که جه‌سته‌مان ماندوو ده‌بیت ، ناوه‌ندی خه‌وتن ده‌ست به کاری خوی ده‌کات ، ئه‌م ناوه‌ند...ه به‌شیک له میشک راده‌گریت تاکو هوشیاریمان له ده‌ست بده‌ین ، به‌م هه‌لومه‌رجه ده‌لین ( خه‌وی میشک) هه‌مان ئه‌و ده‌مارانه‌ی که ده‌چنه ناو ده‌ست و پی راده‌گریت تاکو ئه‌وانیش له خه‌و بی به‌ش نه‌بن . به‌م هه‌لومه‌رجه‌ش ده‌لین ( خه‌وی جه‌سته ) . میشک وجه‌سته پیکه‌وه ده‌خه‌ون ، به‌لام له زور لایه‌نیتر له‌و کاته‌ی که میشک له خه‌ودایه جه‌سته له هوشیاریدایه ، ئه‌گه‌ر ئه‌م رووداوه روبدات ئه‌و که‌سه‌ی که له خه‌ودایه له ناکاو جه‌سته‌ی هه‌لده‌ستیت و بو ئه‌م لاو ئه‌ولا ده‌روت . زور له پزیشکان ده‌لین نابیت ئه‌و که‌سه‌ی که له خه‌ودایه له خه‌و هه‌لبستیت ، چونکه کاریکی پره له مه‌ترسی

الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 14, 2024 4:43 am