يانه ى كورد تيشك

تؤ له زووره وه نيت به ريز هيوادارين خؤت تؤماربكه ى تاكوو به جوانى بابه ته كانى يانه ى كورد تيشك ببينيت فه رموو خؤت تؤمار بكه

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

يانه ى كورد تيشك

تؤ له زووره وه نيت به ريز هيوادارين خؤت تؤماربكه ى تاكوو به جوانى بابه ته كانى يانه ى كورد تيشك ببينيت فه رموو خؤت تؤمار بكه

يانه ى كورد تيشك

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

kurdtishk

به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Www.ramanrealy.xtgem_2
سڵاو له‌ ئه‌ندامه‌ تازه‌كانى یانه‌ى كورد تیشك / danyar asuda
www.lawanikirkuk.com مالبه رى لاوانى كه ركوك
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات I313948738_92035_5
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Www.ramanrealy.xtgem_2
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات 2702051sgrzgsxkiq_7
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Love
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات 7
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Ramanrealy_12
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات 39_2
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات 1
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات H4new.com-8cdb8d9449
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Ykurdistan-af7528fb84

المواضيع الأخيرة

» ته فسيرى قورئان به كوردى وكام دةنك خؤشت ده وى داونلؤدى بكة
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran

» په‌رده‌ی كچێنی چییه‌؟ جۆره‌ ناباوه‌كانی په‌رده‌ی كچێنی، لابردنی‌ په‌رده‌ی‌ كچێنی‌ ... سه‌ره‌تای‌ ژیانیكی‌ نوێ‌؟ ....هتد
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار

» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara

» ماڵپه‌رێك بۆ وه‌رگێران زیاتر له‌ 50 زمان
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad

» ئه م سايته تايبه ته به يارى
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal

» له‌ (چین) گۆشتی مرۆڤ هه‌یه‌ و ئه‌فرۆشرێت + 18
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda

» وينه يه كى ناخ ته زين
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda

» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالأربعاء مارس 13, 2013 7:07 am من طرف danyar asuda

»  انتى فايروسى اتورن
به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Emptyالأربعاء مارس 13, 2013 5:36 am من طرف danyar asuda

نوفمبر 2024

الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

اليومية اليومية

سايته كان

سايته كان www.lawanikirkuk.com مالبه رى لاوانى كه ركوك www.lawanikurdistan.com مالبه رى يه كيتى لاوانى ديموكراتى كوردستان

به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات

danyar asuda
    danyar asuda
    به‌ڕێوه‌به‌ری گشتی يانه ى كوردتيشك
    به‌ڕێوه‌به‌ری گشتی يانه ى كوردتيشك

به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات Empty به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات

مُساهمة من طرف danyar asuda السبت أغسطس 06, 2011 6:40 am

به‌سه‌رهاتی گه‌نجيك كه‌ویستبووی دژایه‌تی خوای په‌روه‌ردگار بكات

بيگومـــــان تیاچوون و داماوی بؤ ئه‌وانه‌یه‌ كه‌دژایه‌تی ئه‌مری خوا ئه‌كه‌ن و به‌رده‌وامن هه‌تا مردن یه‌خه‌یان ده‌گريت و ده‌گه‌رينه‌وه‌ بؤلای به‌دیهينه‌ری هه‌موو به‌دیهينراوه‌كان كه‌ئه‌ویش خوای تاكوته‌نهایه‌، ئه‌م به‌سه‌رهاته‌ی كه‌ باسی ده‌كه‌ین رووداويكه‌ كه‌ له‌شاری سليمانی روویداوه‌ له‌ یه‌كيك له‌مزگه‌وته‌كانی شاری سليمانی به‌ناوی مزگه‌وتی نه‌قیب له‌نـــاو بازار, پشت جاده‌ی مه‌وله‌وی ، ئه‌م گه‌نجه‌ كه‌ ناوی ،،،،دانیشتوی شاری سليمانیه‌ زؤربه‌ی ئيواران خؤی سه‌رخؤش ده‌كردو كردبویه‌ پیشه‌ی له‌گه‌ل براده‌ره‌كانیدا,زؤربه‌ی كات ئه‌م سه‌رليشيواوانه‌ سه‌رئاو-توالیت-ی ئه‌م مزگه‌وته‌یان ده‌كرده‌ خؤشترین شوينی خؤیان وده‌یان خوارده‌وه‌ ,پاشان زؤر به‌بئ ئه‌ده‌بیانه‌ پاشه‌رؤكانیان له‌وشوينه‌دا به‌جئ ده‌هيشت كه‌ برایه‌ك بؤی گيرامه‌وه‌ ووتی من به‌چاوی خؤم له‌ناو سه‌رئاوی ئه‌م مزگه‌وته‌دا قتوی بیره‌ و تويكلی ناوكه‌ كوله‌كه‌وفستقم بینی كه‌ بلاویان كردبویه‌وه‌ ،، بؤیه‌ زؤر جار ده‌بووه‌ هؤی گیرانی زيراب و ئاوه‌رؤی ئه‌م مزگه‌وته

جا ئه‌م گه‌نجانه‌ به‌وه‌شه‌وه‌ نه‌وه‌ستان وبه‌لكو ویستیان ورده‌ورده‌ پیرؤزی مزگه‌وت كه‌م بكه‌نه‌وه‌ كه‌ هه‌رچه‌نده‌ ناتوانن , بؤیه‌ یه‌كيك له‌وانه‌ كه‌ دوای ئه‌وه‌ی ده‌خواته‌وه‌و سه‌رخؤش ده‌بيت ،له‌سه‌رئاوه‌كه‌ ديته‌ ده‌ره‌وه‌و به‌ره‌و ناو مزگه‌وته‌كه‌ ده‌روات –به‌پيچه‌وانه‌ی جاران كه‌به‌دزییه‌وه‌ ده‌چوونه‌ ده‌ره‌وه‌ تا كه‌س پيیان نه‌زانيت وته‌نانه‌ت شوشه‌یه‌كی پئ ده‌بيت كه‌ كه‌ميك ویسكی تيدابوو خواپه‌نامان بدات ,ده‌روات هه‌تا ده‌گاته‌ سه‌كؤی ده‌ره‌وه‌ كه‌ بؤ هاوینان نويژی لئ ده‌كه‌ن چونكه‌ فينكه‌,زؤر به‌بئ شه‌رمانه‌ له‌سه‌ر سه‌كؤی نويژه‌كه‌ راده‌كشيت و شوشه‌كه‌ش كه‌ پيیه‌تی ده‌یخاته‌ ژيرسه‌ری و خه‌وی لئ ده‌كه‌ويت ,به‌لام چی خه‌ويك؟
    سبحان الله مه‌رگ یه‌خه‌ی گرتووه‌و هه‌لناسيته‌وه‌و له‌ويدا ده‌مريت ، إنَّ الله عِندَهُ عِلْمُ السَّاعَه‌ِ ویُنَزِّلُ الْغَیث ويعْلمُ مَافی الأرْحَامِ ومَاتَدْری نَفْسٌ مَّاذا تَكسِبُ غَداََ ومَاتَدْری نَفْسٌ بِأَ یِّ أَرْض تَمُوتُ إِنَّ اللهَ عَلِیمٌ خَبِیر ،لُقمان٣٤ ،،، بؤ ماوه‌یه‌ك له‌ويدا ده‌مينيته‌وه‌و خه‌لكی واده‌زانن خه‌وتووه‌,بؤیه‌ ده‌یانه‌ويت هه‌لی بستينن و بیكه‌نه‌ ده‌ره‌وه‌ , چه‌ند جاريك بانگی ده‌كه‌ن و جوابی نییه‌،برایه‌ك ده‌ست به‌جئ ته‌له‌فون بؤ پؤلیس ده‌كات , كاتيك پؤلیس هاتن ,سه‌یریان كرد مردووه‌ خيرا به‌ چوار پؤلیس فريیان دایه‌ ناو پیكابيكی جؤری تويتاو پؤلیسيكیان شوشه‌كه‌ی فريدایه‌ ناو سه‌یاره‌كه‌و وتی ئه‌مه‌شی له‌گه‌لدا بخه‌نه‌ ناو قه‌بره‌كه‌ یه‌وه‌؟!؟!

ده‌بيت چی جیــــــاوازییه‌كی وا هه‌بيت له‌نيوان دوو كه‌سدا كه‌ یه‌كيكیان به‌و شيوه‌یه‌ مردووه‌ كه‌ رویداوه‌ و یه‌كيكی تریشیان له‌كاتی سوجده‌ بردن بؤ خوای په‌روه‌ردگار ده‌مريت بيجگه‌ له‌ جه‌هه‌نم و به‌هه‌شت كه‌ خوای گه‌وره‌ به‌دی هيناوه‌ بؤ دانه‌وه‌ی سزاو پاداشت. به‌لام ئه‌وه‌ی جئ ی داخه‌ ئه‌وه‌یه‌ كه‌ به‌هیچ شيوه‌یك راگه‌یاندنه‌كانی ناوخؤ باسیان له‌م رووداوه‌ نه‌كرد له‌كاتيكدا كه‌ پيویسته‌ خه‌لكی لئ ئاگادار بكريته‌وه ‌ تا له‌خه‌وی غه‌فلت به‌ ئاگا بين و چیتر سه‌رپيچی فرمانه‌كانی خوای گه‌وره‌ نه‌كه‌ن

س مه كؤى رازه كان

الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 12, 2024 10:24 am