له ريكه وتى 28/6/2011ناوه ندى جالاكى و بيكه ياندنى لاوانى كه ركوك 1 له زير جاوديرى به ريز ( دكتوركامران تاهير)به ربرسى ده سته ى ريكخراوه جه ماوه رى و بيشه ييه كان ........
به ئاماده بووانى هه ريه ك له به ريزان (كاوه محمد مير وه يس ) ئه ندامى لقى3 ى ( ب د ك )(كوسره ت نه جات )به ربرسى ناوجه ى 4لقى3ى و( سؤران قادر) كاركيرى ناوه ندى بالاى كه ركوك و زياد له سه د و به نجا لاوى خوين كه رم له هه ردوو ره كه ز هه ستا به بيشنكايه ك به بؤ نه ى كوتايى هينانى خولى به رك دوورين كه بؤ 20 ئافره تى سنووره كه ئه نجام درابووتييدا كارو به رهه مى فير خوازان نمايش كراو له هه مان رؤزدا كوريك به سترا بؤ به ريز دكتور كامران تييدا باس له باروودوخى لاوانى شاره كه كرا.
به ئاماده بووانى هه ريه ك له به ريزان (كاوه محمد مير وه يس ) ئه ندامى لقى3 ى ( ب د ك )(كوسره ت نه جات )به ربرسى ناوجه ى 4لقى3ى و( سؤران قادر) كاركيرى ناوه ندى بالاى كه ركوك و زياد له سه د و به نجا لاوى خوين كه رم له هه ردوو ره كه ز هه ستا به بيشنكايه ك به بؤ نه ى كوتايى هينانى خولى به رك دوورين كه بؤ 20 ئافره تى سنووره كه ئه نجام درابووتييدا كارو به رهه مى فير خوازان نمايش كراو له هه مان رؤزدا كوريك به سترا بؤ به ريز دكتور كامران تييدا باس له باروودوخى لاوانى شاره كه كرا.
الإثنين ديسمبر 28, 2015 1:21 am من طرف sulimansoran
» پهردهی كچێنی چییه؟ جۆره ناباوهكانی پهردهی كچێنی، لابردنی پهردهی كچێنی ... سهرهتای ژیانیكی نوێ؟ ....هتد
الخميس يناير 23, 2014 8:48 pm من طرف دايكى عمار
» هیچ کات کۆمپیوتەرەکەت فۆرمات مەکە!!
الخميس يناير 09, 2014 8:20 pm من طرف karwan kara
» ماڵپهرێك بۆ وهرگێران زیاتر له 50 زمان
الخميس أكتوبر 10, 2013 5:19 am من طرف dlshad
» ئه م سايته تايبه ته به يارى
الجمعة يونيو 21, 2013 3:37 pm من طرف shamal jalal
» له (چین) گۆشتی مرۆڤ ههیه و ئهفرۆشرێت + 18
الجمعة مارس 22, 2013 6:42 pm من طرف danyar asuda
» وينه يه كى ناخ ته زين
الأربعاء مارس 20, 2013 5:03 am من طرف danyar asuda
» ئه وكوره ى به هوى به يداكردنى 5 هه زار دينار بو بزيوى زينى توشى جيهات